10 mei 2017

Adopteer een wees!

IHH Nederland zorgt al jaren voor weeskinderen overal ter wereld. Veelal bevinden zij zich in crisisgebieden, waar ze in de meest benarde situaties moeten leven. Als humanitaire hulporganisatie voorzien wij de weeskinderen van basisbehoeften zoals voedsel, onderwijs en onderdak. Wij doen dit om hun leven een stukje makkelijker te maken en hen te helpen een solide basis te bouwen voor de toekomst. Met dit doel voor ogen zetten wij onze weesprojecten voort omwille van de weeskinderen, die in onze weeshuizen of bij hun families leven. Wij zorgen voor weeskinderen in verschillende landen zoals; Ethiopië, Somalië, Afghanistan, Niger, Tsjaad, Kameroen, Gambia, Palestina, Kirgizië, Bangladesch, Albanië en Uganda.

IHH Nederland zorgt voor duizenden weeskinderen met behulp van sponsor families. Een sponsor uit Nederland zorgt voor hen d.m.v. een maandelijkse donatie. Op deze wijze werken wij gezamenlijk aan een betere toekomst voor hen.

Wilt u ook bijdragen aan dit nobele doel? Wordt dan ook sponsor en adopteer een weeskind! Voor een bedrag van slechts €30,- per maand adopteert u een weeskindje in één van de bovengenoemde landen. U draagt zo bij aan voorspoedig toekomst perspectief van een weeskindje. Zodra u sponsor wordt ontvangt u een foto en de gegevens van het kind. Daarnaast ontvangt u jaarlijks een rapport met de voortgang en de huidige situatie van het weeskind.

U kunt een wees adopteren door het formulier op onze site in te vullen of door langs te komen op ons kantoor

Klik hier om een weeskind te adopteren.

Delen