17 mei 2024

De voorbereidingen van het Qurban Programma 2024 gaan door

Als IHH Nederland zijn wij altijd uiterst waakzaam geweest bij het brengen van de Qurban offers, zodat deze worden volbracht in overeenstemming met de islamitische voorwaarden. Sinds onze oprichting in 1993 hebben we jaarlijks in ten minste 20 landen Qurban projecten gerealiseerd, en het vlees daarvan onder de armen verdeeld. Zodoende hebben miljoenen minderbedeelde mensen met ‘Eid Ul-Adha vlees kunnen eten en hebben zij de donateurs in hun smeekbeden benoemd.

Ons Qurban project 2024 is inmiddels helemaal uitgewerkt en zal plaatsvinden in minstens 29 landen. Onze partnerorganisaties en vertegenwoordigers in de desbetreffende landen zijn dan ook volop bezig met alle voorbereidingen!

Ook dit jaar zullen jullie offers in overeenstemming met de verplichte voorwaarden worden volbracht, en zal het vlees aan de armen worden uitgedeeld.

En ook dit jaar zullen wij weer middels jullie Qurban donaties streven naar een glimlach op de gezichten van honderdduizenden mensen.

Moge jullie donaties vele zegeningen bevatten, welke door het delen zullen resulteren in de blijdschap van de minderbedeelden en hun smeekbeden als dank!

P.S. Alle donateurs zullen per mail foto of video van het offer project ontvangen

P.S. Voor Qurban zullen de schapen worden geslacht in Kirgizië, Turkije, Mongolië, Marokko, de Balkanlanden en Burundi, en runderen zullen worden geslacht in andere landen. We slachten elk vee in 7 delen.

P.S. Als het wegens oorlogsomstandigheden niet mogelijk is om de Qurban in Gaza te slachten, zullen deze offers in de kampen van Palestijnse vluchtelingen in Libanon plaats vinden.

 

Delen