13 april 2016

In Gaza planten wij olijf- en citrusbomen, helpt u mee?!

Vanwege de vele bezettingen en de kolonisatie van Palestina ervaart de bevolking van de Gazastrook veel armoede. IHH NL helpt hen door in bepaalde periodes van het jaar, olijf- en citrusbomen te planten. Met dit landbouwproject heeft IHH NL, met behulp van vele gulle donateurs, ruim 500 olijf- en citrusbomen geplant in de Gaza strook.

Naast de grote armoede, heeft de bevolking van de Gazastrook veel levensvoorzieningen verloren door de bezettingen. Daarom heeft IHH NL een campagne gestart genaamd; ‘plant je eigen boom in de Gazastrook’. Een ieder die hieraan meedoet plant tenminste 1 boom. De kosten van het planten, het wateren en het onderhouden van één gewas bedraagt €10,-. De bomen zullen groeien, en groene parels worden in de blauwe hemelen van Gaza. De behoeftigen zullen hier van eten en daarmee een zorg minder hebben.

De profeet SAW heeft gezegd; ‘Er zijn drie dingen die verdriet doet verdwijnen: water, groene gewassen en een glimlach.

Middels uw bijdragen brengen wij water en groene gewassen naar de Gazastrook, en in shaa Allah zal dit tevens verdriet doen verdwijnen en de glimlachen doen terugkeren bij de bevolking van Gaza.

Delen