27 juni 2019

In de startblokken voor de Qurban campagne

IHH Nederland heeft de laatste voorbereidingen getroffen voor de Qurban campagne van 2019. Dit jaar zullen wij qurban vlees distribueren in 22 landen en drie continenten. De werkzaamheden zullen op nauwe voet worden gevolgd en gecontroleerd door 39 van onze vrijwilligers.

Op 23 juni 2019 hebben we tijdens de jaarlijkse vergadering al onze vrijwilligers ingelicht over onze doelstellingen, de werkzaamheden en de nodige documentatie. Aandachtspunten en ervaringen zijn gedeeld met betrekking tot het islamitisch slachten, het rapporteren en de distributie van het vlees.

Onze vrijwilligers zijn zich ervan bewust dat ze een belangrijke taak op zich nemen en kunnen niet wachten om die zo goed mogelijk uit te voeren.

Tijdens de vergadering hebben wij ook een gedenkplaat overhandigd aan de heer Selim Tamgüç voor zijn onafgebroken steun en bijdrage aan onze werkzaamheden.

Ook dit jaar staan wij in de startblokken om onze campagne vlekkeloos uit te voeren en om honderden duizenden behoeftigen te zien glimlachen.

 

Delen