25 september 2017

IHH Nederland evaluatie vergadering Qurban 2017 programma.

Op 17 september 2017 heeft IHH Nederland op het kantoor in Amsterdam, vergaderd over de Qurban projecten. Hierbij waren de verantwoordelijke vrijwilligers en bestuursleden aanwezig die in 21 landen te werk gingen gedurende het offerfeest. De vergadering ging van start met een Qur’an recitatie. Vervolgens deed de voorzitter een welkomstwoord en werd deze vervolgd door de financiele cijfers van het Qurban programma.

IHH Nederland heeft in 2017 in 21 landen 10.786 offers gebracht, waarvan 269.650 behoeftigen hebben geprofiteerd.

Dit aantal vertoont, ten opzichte van vorig jaar, een stijging van maar liefst 53% procent, Alhamdulillah!

Deze stijging, waarbij we meer dan een kwart miljoen hulpbehoefdigden hebben bereikt, hebben we kunnen realiseren met de steun van alle donateurs, de inzet van onze vrijwilligers en bestuursleden.

Verder is er tijdens de vergadering door de vrijwilligers, die gedurende het project de situatie van de behoeftigen en de regio’s observeerden, gedetailleerd informatie verstrekt over de samenwerking met de partner organisaties. Daarnaast zijn de behoeften van de lokale mensen en nieuwe en langdurige projecten die zouden kunnen bijdragen aan het oplossen van hun beproevingen, aan bod gekomen. Er zijn ideeën en meningen uitgewisseld en gedeeld met het bestuur.

Delen