5 april 2020

Het coronavirus en onze waterprojecten

Zoals u weet wordt de wereld geteisterd door het Coronavirus. Wellicht vraagt u zich af of het virus onze werkzaamheden beïnvloedt.

Onze werkzaamheden worden in alle landen uitgevoerd in samenwerking met onze partnerorganisaties en vertegenwoordigers. Het geld waarmee zij de werkzaamheden uitvoeren wordt via de bank naar hen overgemaakt. De werkzaamheden met betrekking tot de waterputten worden door hen uitgevoerd, waarna de waterputten worden gecontroleerd en geopend door de vrijwilligers van IHH Nederland. Als het Coronavirus blijft aanhouden en onze vrijwilligers niet naar de desbetreffende landen kunnen reizen, zullen de waterputten worden geopend door onze partnerorganisaties en vertegenwoordigers. Zij zullen ons voorzien van foto’s, video’s en informatie over de waterputten. Al het beeldmateriaal en informatie zullen wij in een rapport aan u verstrekken.

Omdat burgers in sommige landen waarin wij werkzaamheden uitvoeren niet naar buiten mogen, kan het zijn dat de waterputten op een later tijdstip worden geopend. Daar willen wij onze excuses voor aanbieden. Desondanks zullen wij u voorzien van het bijbehorende rapport en beeldmateriaal.

Wij willen u bedanken voor uw steun aan onze waterprojecten. In deze tijden is de behoefte aan schoon drinkwater nog groter dan normaal.

 

Delen