7 december 2023

Er zijn online vergaderingen gehouden met de partners

IHHNL werkt samen met lokale civiele hulporganisaties die als hulporganisaties zijn geregistreerd in de landen waar zij hulpverleningsprojecten uitvoeren. Deze organisaties, die worden aangeduid als partnerorganisaties, identificeren de behoeften en gebieden. Nadat het identificatieproces is voltooid, vullen ze projectvoorstelformulieren in om hulp van IHHNL te vragen. De goedgekeurde projecten, door het bestuur van IHHNL, worden gefinancierd door IHHNL en de partnerorganisaties voeren de hulpverleningsprojecten uit. Partnerorganisaties spelen een cruciale rol bij het zorgen dat de hulp terechtkomt bij degenen die dat echt nodig hebben. Om deze reden blijft IHHNL regelmatig contact onderhouden met de partnerorganisaties.

IHHNL heeft op 7 december 2023 een online vergadering gehouden met partnerorganisaties in 38 landen waar zij hulpverleningsprojecten uitvoeren. 61 deelnemers uit 37 landen namen aan de vergadering deel. Vanwege het ontbreken van internettoegang in het land vanwege de oorlog kon Palestina echter niet deelnemen aan de online vergadering.

Agenda van de online vergadering:

  • Taakgebieden en aard van partnerorganisaties;
  • Het invullen van projectvoorstelformulieren;
  • Verkrijgen van projectdocumenten;
  • Archivering van projectdocumenten in het nieuwe digitale portaal;
  • Hulpverleningsprogramma voor Ramadan 2024.

De online vergadering werd afgesloten met wensen en bedankjes van de partnerorganisaties, gevolgd door een slottoespraak van de voorzitter van IHHNL, Ayhan Arslantaş.

Delen