10 september 2014

Tweede IHH Nederland vrijwilligers Onbijtprogramma

IHH Nederland heeft ten gunste van de weeskinderen in Gaza, een ontbijt programma georganiseerd in het Amsterdam Osdorp Simit plaza. In het volledig gevulde zaal met een maximum capaciteit voor 140  personen, hebben de vrijwilligers van de IHH Nederland samen met vele donateurs ontbeten, terwijl ze informatie kregen over de werkzaamheden en projecten van IHH Nederland.

Tijdens het programma heeft dhr. Murat Kurt, voorzitter IHH Nederland, een presentatie gegeven omtrent het 21 jarig bestaan van IHH Nederland, de gestelde doelen en zijn projecten. Hij heeft onderstreept dat IHH Nederland van elke vrijwilliger en donateur is. Komende periode zal IHH Nederland o.a.  werken aan het verbreden van de bekendheid van de organisatie.

Tevens heeft dhr. Hüseyin Gündüz, secretaris IHH Nederland, een presentatie gegeven over het weeskinderen project in Gaza en de resultaten gedeeld van het Qurban 2014 project.

Gedurende het ontbijtprogramma dat via een open buffet werd aangeboden, hebben velen gebruik gemaakt van de gelegenheid voor donaties.

Delen