17 januari 2019

Retreat Europese IHH stichtingen

Tussen 11 en 13 januari 2019 werd in Beers een retreat georganiseerd door IHH NL om met alle Europese IHH stichtingen bijeen te komen. Bestuursleden van IHH NL, België, Frankrijk, Engeland en Oostenrijk hebben aan het retreat deelgenomen.

Op het programma stond een evaluatie voor het hulpprogramma van 2018 en een analytisch overleg voor de projecten van 2019. Er is vastgesteld dat ten gevolge van toenemende hongersnood, armoede, gebrek aan schoonwater, oorlogen en natuurrampen, de hoeveelheid vluchtelingen en hulpbehoeftigen helaas weer is vermeerderd. Ook is er door de bestuursleden besloten dat, door groeiende problematiek in de wereld, het des te belangrijker is dat er een goede en effectieve samenwerking plaatsvind tussen de Europese stichtingen van IHH.

De gesprekken en vergaderingen hebben in goede sfeer plaatsgevonden, waarbij de samenhorigheid goed was te proeven. Alvorens de bestuursleden naar huis terugkeerden, heeft de twee daagse retreat alle bestuursleden nog meer vastberadenheid en gedrevenheid gegeven in het verrichten van liefdadigheidswerk.

Moge Allah (swt) ons allen standvastig houden op het juiste en barakah  schenken in ons werk, Amien!

 

Delen