21 mei 2019

Onze iftar in Den Haag

Op 18 mei 2019 heeft het IHH-regiobestuur van Zuidwest Nederland een ‘iftar’ georganiseerd in Den Haag. Aan de ‘iftar’ hebben ruim 400 gasten deelgenomen, waaronder bestuurders van verschillende sociaalmaatschappelijke organisaties.

Het programma werd geleid door Yasir Sorgucu en begon met een Koranrecitatie. Na de recitatie sprak Mahmut Bağcı, de voorzitter van het regiobestuur, onze gasten toe. Bağcı sprak over de aard van de heilige maand Ramadan en het belang van het steunen van de minderbedeelden, juist in deze maand. De toespraak van de voorzitter werd gevolgd door een presentatie van twee kleine kinderen. Zij gaven een presentatie over het gevoel dat speelt onder Palestijnse en Somalische weeskinderen tijdens de Ramadan. Na die emotionele presentatie informeerde ons bestuurslid Huseyin Gunduz onze gasten over de activiteiten van IHH Nederland tijdens de Ramadan. Het programma kwam daarmee tot een einde en het vasten werd verbroken.

Tijdens de vredige avond hebben we gebeden voor de minderbedeelden en onderdrukten van de wereld. Wij willen iedereen en in het bijzonder onze vrijgevige donateurs bedanken die het voor ons mogelijk maken om wereldwijd nuttige en nodige projecten te realiseren.

Delen