11 juni 2023

De voorbereidingen van het Qurban Programma 2023 gaan door

De voorbereidingen van het Qurban Programma 2023 gaan door

Als IHH Nederland zijn wij altijd uiterst waakzaam geweest bij het brengen van de Qurban offers, zodat deze worden volbracht in overeenstemming met de islamitische voorwaarden. Sinds onze oprichting in 1993 hebben we jaarlijks in ten minste 20 landen Qurban projecten gerealiseerd, en het vlees daarvan onder de armen verdeeld. Zodoende hebben miljoenen minderbedeelde mensen met ‘Eid Ul-Adha vlees kunnen eten en hebben zij de donateurs in hun smeekbeden benoemd.

Ons Qurban project 2023 is inmiddels helemaal uitgewerkt en zal plaatsvinden in minstens 29 landen. Onze partnerorganisaties en vertegenwoordigers in de desbetreffende landen zijn dan ook volop bezig met alle voorbereidingen!

Ook dit jaar zullen jullie offers in overeenstemming met de verplichte voorwaarden worden volbracht, en zal het vlees aan de armen worden uitgedeeld.

En ook dit jaar zullen wij weer middels jullie Qurban donaties streven naar een glimlach op de gezichten van honderdduizenden mensen.

Moge jullie donaties vele zegeningen bevatten, welke door het delen zullen resulteren in de blijdschap van de minderbedeelden en hun smeekbeden als dank!

 

  

P.S. Alle donateurs zullen per mail foto of video van het offer project ontvangen

Delen