30 Ekim 2012

Teşekkür ediyoruz!..

Muhterem Gönüldaşımız; 

Uluslararası bir yardım kuruluşu olarak, bir Kurban Bayramı’nı daha başarılı, dev bir organizasyonla eda etmenin gönül huzuru içerisindeyiz. Sizlerin kurban bağışlarınızla bu yıl dünyanın dört bir coğrafyasında kurbanlar kesilerek mazlum, mağdur, aç ve yoksul binlerce insana dağıtıldı. Yapmış olduğunuz kurban bağışıyla, dünyanın farklı coğrafyalarında yaşayan insanlara yardımlaşmanın, kardeşliğin, dayanışmanın ne kadar önemli ve gerekli bir erdem olduğunu göstermiş oldunuz. Bu insanların büyük çoğunluğu, belki de uzun yıllardan beri ilk defa et yeme imkanı buldular. Sayenizde, kurban bayramını, anlamına uygun bir şekilde, gerçek bir kurban bayramı gibi yaşadılar, güzel ve mutlu bir bayram geçirdiler.

 Muhterem Gönüldaşımız;

Bildiğiniz gibi IHH, deprem, sel, kuraklık, savaş, kriz gibi insani dramların yaşandığı, mazlum ve mağdurların olduğu her yere, her coğrafyaya, acil ve kalıcı olmak üzere gıda, giyecek, çadır-barınak, su kuyusu, eğitim, sağlık alanlarında her türlü insani yardım ulaştırmaya devam ediyor. Ayrıca çeşitli kampanya ve organizasyonlarla da yardım ruhunu diri ve canlı tutmaya, yardımlarda süreklilik ve sürdürebilirlik sağlamaya çalışıyor. İşte, kurban organizasyonu da, IHH’nın gerçekleştirmekte olduğu çok sayıda yardım ve organizasyon çalışmasından biridir. Bu vesileyle, bu birlikteliğimizi, bu yardım ruhunu, bayram sonrasında da IHH’nın tüm etkinlik ve kampanyalarına destek olarak sürdürmenizi ümid ediyoruz.

Başta mazlum ve mağdurlara karşı duyarlılığınız olmak üzere, IHH’ya karşı teveccüh ve güveninizden dolayı sizlere sonsuz teşekkürlerimizi arzediyoruz. Şundan emin olmalısınız ki, emanetiniz en doğru yerlere, en doğru adreslere iletilmiştir.

Geçmiş kurban bayramınızı tebrik eder, aileniz ve sevdiklerinizle, nice bayramlara sağlık, afiyet ve mutluluk içinde ulaşmanızı temenni ederiz.

 

Paylaş