25 Ağustos 2012

Ramazan yardım programları başarıyla tamamlandı.

Hollanda IHH olarak bu yıl Ramazan ayında yine on binlerce yardıma muhtaç insana ulaşarak onların masum ve solgun yüzlerini bir nebze olsun gülümsettik. Hollanda IHH’nın yardım görevlileri dünyanın üç kıtasında ve bir çok yoksul ülkesinde Ramazan yardımı yaparak, bir kez daha ümmet buluşması gerçekleştirmiş oldu. Bir kez daha mazlum ve mağdur coğrafyalara gönül köprüleri kurdu. Ve bir kez daha veren ile alan arasındaki mesafeleri kısaltarak, hayırseverlerin yardımlarını götürdü ve muhtaçların dualarını getirdi.

Aylarca sıcak yemek kaynamayan bir çok yoksulun ocaklarında Ramazan münasebetiyle ve Hollanda IHH’nın hayırseverleri vesilesi sıcak yemekler pişti. İftar sofralarına ilk sefer değişik yemekler geldi. Ve bir çok yoksul ilk sefer bu akşam iftadra ne yiyeceğiz kaygısı çekmeden çoluk cocuk sofraya oturdular.

Ayrıca Hollanda IHH ekibi gittiği ülkelerde yetimleri ziyaret ederek onların başını okşadı ve onlara bir nebze olsun anne-baba şefkati sundu. Bir çok bölgede yetimlere bayramlık elbiseler aldı ve çeşitli hediyeler verdi. Yine bir çok yetim bu yıl Ramazan bayramında Hollanda IHH’nın hayırseverleri vesilesi ile çifte bayram yaşadılar..

Hollanda IHH olarak, başarılı ve bereketli bir Ramazan yardım programı gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Bu yardım programının asıl sahipleri olan hayırseverlere çok teşekkür ediyoruz. Allah yardımlarını kabul etsin…

 

Paylaş