1 Nisan 2012

Hollanda IHH 2010-2011 Muhasebe Raporu

Hollanda IHH olarak teşkilatımızın kuruluş gayesi: Dünyanın herhangi bir yerinde doğal (tabii) afetlere maruz kalmış yada savaş dolayısıyla muhacir olmuş, mağdur durumdaki insanlara, “Barınma, gıda, sağlık ve eğitim” gibi konularda yardım etmektir.Gayemiz ve hedefimiz: mazlum insanlara, şartlar ne kadar zor olursa olsun ulaşmak ve onların dertlerine çare olmaya çalışmaktır.

Bugün IHH’nın geldiği yere ve noktaya baktığımızda, bizi sevindiren, bize şevk veren çok güzel birikimlerle ve olaylarla karşılaşıyoruz. IHH her kesimden halkımızın ve her dünya görüşüne mensup insanın güvenini kazanmış, sağlam temeller üzerinde her geçen gün güçlenen bir köprü durumundadır. Bu köprüden dünden bugüne çok güzel kervanlar zor yolculuklarla, çeşitli hayati yardımlar ulaştırdılar. Bizler de bu güveni kazanmanın morali ve desteği ile daha güzel projelerle  meşgulüz. Aşağıda Hollanda IHH’ya yaptığınız bağışların nerelere harcandığına dair muhasebe raporu bilgilenize sunulmuştur.

Hollanda IHH’ya bağışta bulunan her hayırsever büromuza gelerek, başta muhasebe dosyalarımız olmak üzere bütün dosyalarımızı inceleme hakkına sahiptir.

Paylaş