17 Eylül 2020

Arnavutluk’ta yetimlerimize yardımlarınızı ulaştırdık

Yetimler bizim en narinlerimiz.. yetimler bizim incilerimiz.. yetimin basını okşayan, ona kol kanat olan, kendine cennette güzel zemin hazırlayanlar arasındadır.

Bizde Hollanda İHH olarak yetimlerin ehemmiyetini bildiğimiz için, bu narinlerimize kuruluşumuzun başlangıcından beri özel olan yetim projemizi başlattık. Tüm hayırseverlerin desteği sayesinde dünyanın bir çok çeşit ülkesinde yetimlerimizin yüzü gülmeye başladı.

Hollanda İHH olarak 5-9 Eylül 2020’de Arnavutluk’un başkenti Tiran’da, partner kuruluşumuz Alsar’ın ofisindeydik. Orada yetimlerin aidatları takdim edildi. Şu an 153 yetimimiz var orada. Pandemi’den dolayı aidatlarını almak için bölük bölük geldiler ofise. Ortam çok huzurlu ve neşeliydi. Çünkü minik yavruların yüzlerinde neşeleri okunuyordu. Hayırseverlerimizin desteği sayesinde bu yetimlerimiz daha iyi imkanlara sahip oluyorlar. Hollanda İHH olarak biz yine bu hayırseverlerimizin güzel katkılarından dolayı teşekkür ediyoruz.

Daha çok yetime destek sağlamak için, daha fazla hayırsevere ulaşmayı ve hayırseverlerimizin desteğinin devamlılığını ümit ediyoruz.

İsimleri yetim kalmasın, sizde https://ihhnl.org/yetimler/ web sitemizden online bir yetim müracaatında bulunup, aidatı €30,- Euro olup, günlüğü sadece €1,- Euro olan yetim projesine katılıp, onların yalnızlıklarına varlığınızı katabilirsiniz. Onları yalnızlığa bırakmayalım.

 

Paylaş