27 Haziran 2019

2019 Yılı Kurban Programı hazırlıkları tamamlandı

Hollanda IHH olarak, 2019 Yılı Kurban Programı hazırlıklarını tamamlamış bulunmaktayız. Bu yıl 3 kıtada 22 ülkede kurban kesimlerimiz gerçekleşecektir.  Kurban kesimlerimizin takibi ve kontrolü için 39 kurban kesim görevlisi yoksul ülkelere gidecektir.

Her yıl olduğu gibi bu yıl da kurban programımızın eksiksiz olması için 39 kurban kesim görevlimiz ile 23 Haziran 2019 tarihinde bir seminer gerçekleştirdik. Seminerde, kurban görevlilerinin dikkat etmesi gereken hususları, evrak takibi noktası yapılması gerekenleri, kurbanların islami usüllere göre kesimlerinin gerçekleştirilmesi ve etlerinin intizam içinde yoksullara dağıtılması konularında katılımcılara detaylı bilgiler verildi.

Kurban Kesim Görevlileri, vazifelerinin şuurunda ve yoksul insanlara yardım etmenin heyecanı ile semineri dikkatlice takip ettiler ve gerekli notları aldılar.

Ayrıca seminer programında, Hollanda IHH’nın bütün çalışmalarına maddi ve manevi olarak katkılarını esirgemeyen Selim Tamgüç beyfendiye plaket takdimi yapıldı.

Her yıl olduğu gibi, bu yıl da güzel bir kampanya yaparak, kurban kesimlerimizi eksiksiz neticelendirerek, yüzbinlerce yoksulun tebessümüne hissedar olacağız. İnşAllah..

 

Paylaş