8 Haziran 2017

2017 Ramazan Yardım Programımız Başarılı Geçti

Hollanda IHH olarak bu yıl  ramazanda € 566.984,- yardım toplayarak bereketli bir çalışma gerçekleştirdik. Bu sonuç, geçen yıl ramazan ayında topladığımız yardımlardan  % 39 daha fazla bir miktara tekabül ediyor.

Ramazan yardımları kapsamında 19 ülkeye program geçrekleştirdik. Ramazan yardım programımızın en önemli kısmını gıda yardımları teşkil etmektedir. Bu bağlamda 19155 aileye  temel gıda maddelerinden oluşan toplam 516 ton gıda yardımı dağıttık.

Bunun yanında her zaman olduğu gibi yüzlerce yetime bayramlık elbise dağıtarak, bir nebze olsun onların gülümsemesine vesile olduk. Ayrıca, Afrika’da Orta Asya’da, Güney Asya’da dünyanın bir çok bölgesinde binlerce yoksula iftar verdik, onlarla aynı ortamı paylaşarak sevinçlerine ortak olduk.

Bu yıl ramazan yardım programı kapsamında bir çok ailenin kalkınmasına yönelik kalıcı projeler gerçekleştirdik. Bunun yanında başta Arakan kampları olmak üzere bazı ülkelerde yoksul ailelere ev eşyası yardımı yaptık.

Velhasıl bu yıl ramazan ayında 26127 aileye yardım ulaştırmış bulunmaktayız. Bu yardımlarımızdan 140 binin üzerinde yoksul insan istifade etmiştir.

Bir kez daha mübarek ramazan ayında, Afrika çöllerinde, Orta Asya steplerinde, Güney Asya yağmur ormanlarında yoksullar ile buluşmamıza vesile olan hayırseverlerimize sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz. Sizlerin yardımlarını yerlerine ulaştırmanın gururunu yaşarken, yoksulların, yetimlerin ve mültecilerin size gönderdiği selam ve hayır dualara aracı olduk.  Allah yardımlarınızı kabul etsin.

 

 

 

 

 

 

 

 

TÜRKİYE VE ARNAVUTLUK’TA RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

UGANDA RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

SOMALİ RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

ETİYOPYA RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

PAKISTAN RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

FİLİPİNLER RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

BANGLADEŞ RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

TOGO RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

NİJER RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

KAMERUN’DA RAMAZAN YARDIMLARIMIZ DEVAM EDİYOR

 GAMBİYA RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

AFGANİSTAN RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

ÇAD RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

LÜBNAN’DA SURİYELİ MÜLTECİLER RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

DÜNYANIN EN MAZLUM VE MAĞDUR COĞRAFYASI ARAKAN RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

 

KIRGIZİSTAN RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

 

FİLİSTİN-GAZZE’DE  RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

 

 

ENDONEZYA RAMAZAN YARDIM PROGRAMI

 

 

Paylaş