16 Mayıs 2019

12.Geleneksel İftar Programımızı gerçekleştirdik

Hollanda IHH olarak, 12 Mayıs 2019 tarihinde Amsterdam Kristal Party Event’de 12. Geleneksel İftar Programımızı gerçekleştirdik. Programımıza Hollanda’nın dört bir yanından 1200 civarında misafir ve Hollanda’da faaliyet icra eden bir çok sivil toplum örgütü yöneticileri iştirak etti. Ayrıca T.C. Amsterdam Başkonsolosu Engin Arıkan, Amsterdam Yunus Emre Enstitüsü Müdürü Abdullah Altay, THY yetkilileri ve Denk Partisi yöneticileri iftar soframızda bizleri yalnız bırakmadılar.

İftar programı Hollanda IHH Yöneticileri Hüseyin Gündüz ve Selami Yüksel’in sunumları ile başladı. Misafirlerin kısa selamlama konuşmalarından sonra İlahiyatçı Ahmet Boz “Ramazan ve Yardımlaşma” konulu kısa bir sohbet icra etti. Program Dr. Ahmed Mizar’ın Kur’an-ı Kerim tilavetiyle sona erdi.

Mübarek Ramazan ayında 1200 civarında hayırsever ve gönüllülerimiz ile yeryüzündeki mazlum ve mağdurların acılarını yüreğimizde hissederek, dua ve niyazlar ile huzur içinde bir iftar daha etmenin mutluluğunu yaşadık.  Bize bu mutluluğu yaşatanlara sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

 

Paylaş